Ga direct naar de inhoud.

VITO Bouw: “Bouw-vriend van Noor”

VITO Bouw 1

Van Idee Tot Oplevering: Dat is waar VITO Bouw voor staat en dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Samen met deze aannemer hebben we een lang traject achter de rug van plannen maken, mogelijkheden onderzoeken en schetsen maken. Jack heeft zeer goed meegedacht, geadviseerd en uiteindelijk met zijn team een schitterende aanbouw gerealiseerd.  

VITO is een jong, modern en professioneel aannemersbedrijf en heeft letterlijk gebouwd voor de toekomst van Noor!  

Bedankt VITO Bouw, bedankt Jack!  

Lees meer

SPAR city Van Kempen slaat dubbelslag met steun aan Noor en VELO

thumbnail IMG 4901

Noor heeft nu ook haar eigen reclamebord bij voetbalvereniging VELO in Wateringen. Met de tekst “Scoor voor Noor” heeft deze een mooie plaats gekregen vlak achter het doel op het hoofdveld van de Wateringse 1e klasser. Dit is mogelijk gemaakt door SPAR city Van Kempen uit Amsterdam. Eigenaar Barry sponsort hiermee VELO Voetbal, maar schenkt deze reclameruimte aan Stichting Friends4Noor. Op deze wijze wordt de naamsbekendheid van de Stichting vergroot onder heel veel sportende Westlanders. Noor is erg trots op haar eigen reclamebord met logo en QR-code!  

Bedankt SPAR city Van Kempen, bedankt Barry!  

Lees meer

J. Vink Loodgietersbedrijf: “Loodgieters-vriend van Noor”

jvink

Bij het aanleggen van een nieuwe badkamer voor Noor moesten we rekening houden met de toekomst en de wensen en eisen die er nu gelden. Dus ruime opzet, geen obstakels en aangepast sanitair. Jack Vink heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd op dat vlak. Jack heeft samen met zijn toeleveranciers een mooie inspanning gedaan om de kosten te verlagen. Tot slot is al het sanitair vakkundig geïnstalleerd.

Bedankt J. Vink Loodgietersbedrijf, bedankt Jack & Jordie!

Lees meer

Stone Concepts: “Tegel-vriend van Noor”

stoneconcepts

De tegels in de badkamer zijn volledig gesponsord door Stone Concepts. Wij zijn Martijn en zijn team daar uiteraard erg dankbaar voor! In Corona-tijd konden wij de volledig vernieuwde showroom toch op afspraak bezoeken. Na een vriendelijk ontvangst, lekkere kop koffie en een goed advies, kwamen wij tot een keuze van een mooie tegel. De geste die ze daarna deden was heel mooi!

Bedankt Stone Concepts, bedankt Martijn!

Lees meer

Broch & Volkering Verzekeringen: “Verzekerings-vriend van Noor”

broch

Als je iets bouwt, moet je het ook goed verzekeren tegen allerlei onheil. Bij Broch & Volkering Verzekeringen is dit in goede professionele handen. Buiten een goed advies heeft dit vriendje ook een zeer mooie financiële bijdrage gedaan aan de Stichting Friends4Noor.

Bedankt Broch & Volkering Verzekeringen, bedankt Hans & Patrick!

Lees meer

JV Concrete Solutions: “Beton-vriend van Noor"

jv

Alles begint met een goede basis! Als de fundering goed is, kan je gaan bouwen. JV Concrete Solutions kan met recht genoemd worden als het vriendje wat de basis heeft gelegd voor de aanbouw, waarin Noor haar nieuwe slaapkamer en badkamer worden gerealiseerd.

 Johan en zijn team hebben hiervoor een hele stevige basis gelegd en op deze wijze hun steentje bijgedragen aan de toekomst van Noor!

Bedankt JV Concrete Solutions, bedankt Johan!

Lees meer

KraGd Notarissen: “Oprichtings-vriend van Noor”  

kragd

Voor het oprichten van een stichting moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en is een notariële akte nodig. KraGd Notarissen, in de persoon van Richard Verbeek, heeft belangeloos geholpen met advies over en oprichting van de Stichting Friends4Noor. Een fijne en persoonlijke aanpak heeft geleid tot de effectieve oprichting van onze stichting.  

Bedankt KraGd, bedankt Richard!  

Lees meer

V&S Automotive: “Mobiliteits-vriend van Noor"

vs

Dit bedrijf, in de persoon van Roy Vijverberg, heeft ons perfect geholpen met de selectie en aankoop van onze rolstoelbus. We hebben eerst besproken wat de minimale eisen waren, onder andere vanuit de WMO, en daarnaast de wensen vanuit onszelf. V&S is samen met ons de zoektocht gestart naar het vinden van een bus die aan alle wensen voldeed. Toen we een geschikte bus op het oog hadden, heeft Roy deze online beoordeeld en telefonisch contact gehad met de verkoper in Duitsland.  

Na een proefrit en vakkundige beoordeling van de staat van de bus zijn wij overgegaan tot aanschaf. We hebben de bus daarna afgeleverd bij Freedom Autoaanpassingen voor de benodigde aanpassingen en 6 weken later was onze bus klaar.  

Tot slot heeft V&S Automotive onze personenauto verkocht, die door de aanschaf van de bus overbodig was geworden.  

Bedankt V&S, bedankt Roy!  

Lees meer

Imade: “Webdesign-vriend van Noor”  

imade

Wat ben je anno 2020 zonder online zichtbaarheid? Niks! Een Facebookpagina en Instagram account is eenvoudig aan te maken en in te richten. Het gedegen opzetten van een goede website vraagt om vakwerk. Imade, in de persoon van Alexander Mul, heeft ons volledig ontzorgt bij het opzetten van deze fantastisch mooie site en logo!  

Bedankt Imade, bedankt Alexander!  

Lees meer

SD Creative Agency: “Communicatie-vriend van Noor”

sd

Het creatieve team van SD heeft ons goed op weg geholpen. Zo hebben zij ons social media helemaal professioneel ingericht in onze huisstijl.

Ze bedenken en plaatsen creatieve content voor Noor. En ze hebben ervoor gezorgd dat wij met een mooi interview in Het Hele Westland staan en in het vastgoedmagazine BOEM. Het creatieve team van Shirley Schelkers heeft ons aardig op weg geholpen. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Ook gaan zij voor ons nog een mooie flyer maken en een PowerPointpresentatie, zodat wij serviceclubs, bedrijven en mensen kunnen enthousiasmeren om een donatie te doen voor Noor!

SD Creative Agency is een veelzijdige communicatiespecialist. Zij bedenken creatieve (online) communicatiestrategieën voor klanten in verschillende sectoren. Dit doen zij off- en online: cross mediale communicatie. En zij dragen Noor natuurlijk een warm hart toe.

Lees meer