Ga direct naar de inhoud.

Broch & Volkering Verzekeringen: “Verzekerings-vriend van Noor”

broch

Als je iets bouwt, moet je het ook goed verzekeren tegen allerlei onheil. Bij Broch & Volkering Verzekeringen is dit in goede professionele handen. Buiten een goed advies heeft dit vriendje ook een zeer mooie financiële bijdrage gedaan aan de Stichting Friends4Noor.

Bedankt Broch & Volkering Verzekeringen, bedankt Hans & Patrick!

Lees meer

JV Concrete Solutions: “Beton-vriend van Noor"

jv

Alles begint met een goede basis! Als de fundering goed is, kan je gaan bouwen. JV Concrete Solutions kan met recht genoemd worden als het vriendje wat de basis heeft gelegd voor de aanbouw, waarin Noor haar nieuwe slaapkamer en badkamer worden gerealiseerd.

 Johan en zijn team hebben hiervoor een hele stevige basis gelegd en op deze wijze hun steentje bijgedragen aan de toekomst van Noor!

Bedankt JV Concrete Solutions, bedankt Johan!

Lees meer

KraGd Notarissen: “Oprichtings-vriend van Noor”  

kragd

Voor het oprichten van een stichting moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en is een notariële akte nodig. KraGd Notarissen, in de persoon van Richard Verbeek, heeft belangeloos geholpen met advies over en oprichting van de Stichting Friends4Noor. Een fijne en persoonlijke aanpak heeft geleid tot de effectieve oprichting van onze stichting.  

Bedankt KraGd, bedankt Richard!  

Lees meer

V&S Automotive: “Mobiliteits-vriend van Noor"

vs

Dit bedrijf, in de persoon van Roy Vijverberg, heeft ons perfect geholpen met de selectie en aankoop van onze rolstoelbus. We hebben eerst besproken wat de minimale eisen waren, onder andere vanuit de WMO, en daarnaast de wensen vanuit onszelf. V&S is samen met ons de zoektocht gestart naar het vinden van een bus die aan alle wensen voldeed. Toen we een geschikte bus op het oog hadden, heeft Roy deze online beoordeeld en telefonisch contact gehad met de verkoper in Duitsland.  

Na een proefrit en vakkundige beoordeling van de staat van de bus zijn wij overgegaan tot aanschaf. We hebben de bus daarna afgeleverd bij Freedom Autoaanpassingen voor de benodigde aanpassingen en 6 weken later was onze bus klaar.  

Tot slot heeft V&S Automotive onze personenauto verkocht, die door de aanschaf van de bus overbodig was geworden.  

Bedankt V&S, bedankt Roy!  

Lees meer

Imade: “Webdesign-vriend van Noor”  

imade

Wat ben je anno 2020 zonder online zichtbaarheid? Niks! Een Facebookpagina en Instagram account is eenvoudig aan te maken en in te richten. Het gedegen opzetten van een goede website vraagt om vakwerk. Imade, in de persoon van Alexander Mul, heeft ons volledig ontzorgt bij het opzetten van deze fantastisch mooie site en logo!  

Bedankt Imade, bedankt Alexander!  

Lees meer

SD Creative Agency: “Communicatie-vriend van Noor”

sd

Het creatieve team van SD heeft ons goed op weg geholpen. Zo hebben zij ons social media helemaal professioneel ingericht in onze huisstijl.

Ze bedenken en plaatsen creatieve content voor Noor. En ze hebben ervoor gezorgd dat wij met een mooi interview in Het Hele Westland staan en in het vastgoedmagazine BOEM. Het creatieve team van Shirley Schelkers heeft ons aardig op weg geholpen. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Ook gaan zij voor ons nog een mooie flyer maken en een PowerPointpresentatie, zodat wij serviceclubs, bedrijven en mensen kunnen enthousiasmeren om een donatie te doen voor Noor!

SD Creative Agency is een veelzijdige communicatiespecialist. Zij bedenken creatieve (online) communicatiestrategieën voor klanten in verschillende sectoren. Dit doen zij off- en online: cross mediale communicatie. En zij dragen Noor natuurlijk een warm hart toe.

Lees meer